O le a le Messe Frankfurt?

Fa'amatalaga a le Kamupani

Messe Frankfurt

            O le Messe Frankfurt o le fa'aaliga sili ona tele o fefa'ataua'iga a le lalolagi, fono ma fa'alapotopotoga fa'atupu fa'atasi ma ona lava malae fa'aaliga.E toeitiiti 2,500 tagata faigaluega a le Vaega i nofoaga e 29 i le lalolagi atoa.

Messe Frankfurt tu'ufa'atasia faiga i le lumana'i ma tekonolosi fou, tagata ma maketi, ma sapalai ma mana'oga.A o'o fa'atasia va'aiga eseese ma vaega o alamanuia, matou te fa'atupuina le avanoa mo le galulue fa'atasi, poloketi ma fa'ata'ita'iga pisinisi.

O se tasi o USP autu a le Vaega o lana feso'ota'iga vavalalata fa'atau atu i le lalolagi, lea e fa'alautele atu i le lalolagi atoa.O la matou 'au'aunaga lautele - i luga ole laiga ma luga ole laiga - fa'amautinoa o lo'o fiafia tagata fa'atau i le lalolagi atoa i le tulaga maualuga ma le fetuutuuna'i pe a fuafua, fa'atulagaina ma fa'agasolo a latou fa'afiafiaga.

O le tele o auaunaga e aofia ai le lisiina o nofoaga fa'aaliga, fau ma maketi tau fefa'ataua'iga, tagata faigaluega ma auaunaga tau taumafa.O le ofisa autu i Frankfurt am Main, o le kamupani e umia e le Aai o Frankfurt (60 pasene) ma le Setete o Hesse (40 pasene).

 

 

O le talafaasolopito

          Ua lauiloa Frankfurt mo ana fefaʻatauaʻiga mo le silia ma le 800 tausaga.

         I le Vaitau Tutotonu, na feiloai ai le aufaioloa ma le aufaipisinisi i le "Römer", o se fale tuai i le lotolotoi o le aai lea na avea ma maketi;mai le 1909 agai i luma, sa latou feiloai i le lotoa o le Festhalle Frankfurt, i le itu i matu o Frankfurt Central Station.

O le ulua'i fefa'ataua'iga a Frankfurt na fa'amauina i se tusitusiga na amata mai i le aso 11 o Iulai 1240, ina ua fa'atūina le Fa'aaliga Fefa'ataua'iga a le Autumn Frankfurt e le Emeperoa Feterika II, o le na fa'atonuina o le au fa'atau'oa na malaga atu i le fa'aaliga sa i lalo o lana puipuiga.Pe tusa o le ivasefulu tausaga mulimuli ane, i le aso 25 o Aperila 1330, na maua ai foi e le Frankfurt Spring Fair lona avanoa mai le Emeperoa Louis IV.

Ma mai lea taimi i luma, na faia fefaʻatauaʻiga faʻatau i Frankfurt faalua i le tausaga, i le tautotogo ma le tautoulu, e fausia ai le fausaga autu mo Messe Frankfurt faʻatau oloa faʻaonaponei.

 

 

 Malamalama + Fale 2022

Malamalama + Fale e matua taua tele mo kamupani o loʻo galulue i moli ma fale tekonolosi auaunaga.

              O le fa'aaliga iloga tau fefa'ataua'iga a le lalolagi mo fa'ainisinia mo moli ma fale faufale e vala'aulia ai oe e fa'atupuina se mea fou: fa'apitoa, numera ma #365 aso i le tausaga.O tekonolosi fou e tatala ai ni vaaiga fou mo fale.O le mea lea ua avea ai le Light + Building ma nofoaga e fono ai pisinisi mo faiga moli o lo'o i ai nei, tekinolosi faufale atamai ma le saogalemu i matā'upu uma.

Malamalama + Fale o se faʻaaliga o le tulaga faʻavaomalo o loʻo faʻaalia ai le mea sili ona lata mai i tekinolosi teuteu moli ma tekinolosi, masini eletise ma eletise, moli eletise, faʻaogaina o le faʻaogaina, faʻaogaina o moli moli, pulega malosi ma faiga faʻatonutonu ma sili atu.

O lenei faʻaaliga o loʻo faʻatulagaina faʻapitoa i laina o le faʻaauauina o le atamai, fale e faʻamalosia ai le atamai, tagata ma moli ma i totonu o nei autu faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu ai le tele o oloa fou ma faiga.Faatasi ai ma le taulaʻi atoatoa i faiga fou i le pisinisi moli, o lenei mea na tupu e suia i le malae faʻaalia o fofo ma faiga fou.


Taimi meli: Nov-10-2021